Voor Hem

The Naughty And Nice Advent Calendar
House Brand video's
Voor HaarVoor KoppelsVoor Hem

The Naughty And Nice Advent Calendar

EasyToys Erotic Advent Calendar 2022 Looking for a way to add some spice to your sex life? Look no further than the Erotic Advent Calendar from EasyToys. With 24 exciting surprises to enjoy, this affordable calendar is sure to be the most exciting gift your lover will receive this year. From vibrators and bondage toys to lubricant and massage oil, the erotic advent calendar has something for everyone. Instructions for use: Box no. 1: The separately supplied batteries must be inserted in alternate directions. Line the plus and minus signs with the signs on the toy. Close the toy, making sure that it is straight so that it closes securely. The battery for the remote control is supplied separately and should be inserted smooth side up. Try not to touch the bottom of the battery. Then press the on/off button on the remote control continuously until the egg starts vibrating after which you can switch settings. Box no. 4: the charging point is under the handle. Box no 24: the charging point is on the side of the round section of the toy, next to the power button. Toys with a magnetic charger: make sure the charger is properly connected to the toy's charging point. If it is connected correctly, the light will come on. To test and/or use the product, it is important that the toy is not connected to the charger. Packaging: this year's packaging is different to previous years. The calendar now consists of an inner box surrounded by the Naughty and Nice wrapper. The inner box with wrapper will be delivered in a brown shipping box. The calendar is tightly packed within. Open the packaging as follows: Carefully open the top and bottom of the brown shipping box using a knife or a pair of scissors. Then open the glued seams at the sides of the box by pulling them open using your hands. You can now carefully remove the calendar as a whole from the transport packaging.
00:4919 maanden geleden
Lovense - Hush 2 Vibrerende Anaal Plug App Controlled - dia 57 mm
Slaapkamer must have
Voor HaarVoor KoppelsVoor Hem

Lovense - Hush 2 Vibrerende Anaal Plug App Controlled - dia 57 mm

Geniet optimaal van deze uitdagende vibrerende anaal plug van Lovense. Deze plug heeft een maximale diameter van 57 mm en is wereldwijd te bedienen door de speciale gratis te downloaden Lovense App. Afstand tussen jou en jouw partner hoeft dus geen bezwaar te zijn. Laat de plug vibreren op muziek, de stem van jouw geliefde of ontdek en creëer zelf talloze andere vibratiestanden en patronen. De plug is gemaakt van lichaamsveilig siliconen, heeft een taps toelopende vorm voor een veilig gebruik en is oplaadbaar met de bijgeleverde magnetische USB-kabel. Na gebruik maak je de toy makkelijk schoon met lauwwarm water en een toycleaner en berg je hem stofvrij op in het speciale zakje.
01:382 jaar geleden
EasyGlide Strawberry Waterbasis Glijmiddel
Voor Koppels
Voor HaarVoor KoppelsVoor Hem

EasyGlide Strawberry Waterbasis Glijmiddel

EasyGlide Strawberry is een intiem glijmiddel voor penis en / of vaginale applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteit te vergroten en het natuurlijke lichaamsvocht aan te vullen. Geschikt in combinatie met latex condooms Gebruiksaanwijzing: smeer zoveel glijmiddel als je wilt op de gewenste lichaamsdelen en herhaal zo vaak je wilt. Test voorafgaand aan regelmatig gebruik door het aanbrengen van een beetje glijmiddel op de binnenkant van de onderarm. Stop het gebruik bij een allergische reactie. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel en donker bewaren. Na openen binnen 6 maanden gebruiken
00:492 jaar geleden
RRRing First Date Vibrating Cock Ring Review | EasyToys
Voor Hem
Voor KoppelsVoor Hem

RRRing First Date Vibrating Cock Ring Review | EasyToys

De RRRING serie biedt volop genot voor beiden partners en bestaat uit een hele serie vibrerende cockringen in verschillende modellen. Zo is er altijd een model dat jullie aanspreekt en bovendien zijn ze ideaal om af te wisselen binnen in de slaapkamer. Deze cockring zorgt voor een hardere en langdurige erectie en stimuleert zowel de penis als de clitoris. Draai het vibrerende gedeelte om en geniet van een zalige balzak stimulatie. Opties genoeg! De cockring is gemaakt van zacht lichaamsveilig siliconen en uiterst rekbaar tot ongeveer 4.5 cm. Kies uit 1 van de 10 verschillende vibratiestanden en patronen. Maak je geen zorgen over batterijen: de RRRING serie is oplaadbaar en in het doosje vind je bovendien meteen een USB-oplaadkabel.
02:102 jaar geleden
Pride Siliconen Dildo Met Zuignap
Voor Haar
Voor HaarVoor Hem

Pride Siliconen Dildo Met Zuignap

Deze dildo uit de Avant Pride collectie van Blush is gemaakt van lichaamsveilig siliconen voor een comfortabel gevoel. Door de gebogen top is deze dildo perfect voor G-spot of P-spot stimulatie. Bind de dildo eenvoudig vast op een strap-on harnas of geniet handsfree dankzij de sterke zuignap.
01:132 jaar geleden
Eupho Syn Trident Prostaat Massager
Voor Hem
Voor Hem

Eupho Syn Trident Prostaat Massager

Geniet van een fijne prostaat massage met de Eupho Syn Trident Massager uit de Aneros serie. Of je nu nieuwsgierig bent of al meer ervaring hebt op dit gebied; de Eupho Syn Trident zorgt voor een intense stimulatie van de prostaat. Door de ergonomische vormgeving past Eupho Syn Trident zich moeiteloos aan het lichaam en is hij makkelijk in te brengen en weer te verwijderen. De onderkant is breed genoeg voor een veilig gevoel. De Eupho Syn Trident heeft de ideale buiging om de prostaat optimaal te stimuleren. Het materiaal is zijdezacht siliconen en makkelijk te reinigen met een toycleaner.
00:552 jaar geleden
Helix Trident Prostaat Massager
Voor Hem
Voor Hem

Helix Trident Prostaat Massager

Geniet van een fijne prostaat massage met de Helix Trident Massager uit de Aneros serie. Of je nu nieuwsgierig bent of al meer ervaring hebt op dit gebied; de Helix Trident zorgt voor een intense stimulatie van de prostaat. Door de ergonomische vormgeving past Helix Trident zich moeiteloos aan het lichaam en is hij makkelijk in te brengen en weer te verwijderen. De onderkant is breed genoeg voor een veilig gevoel. De Helix Trident heeft de ideale buiging om de prostaat optimaal te stimuleren. Het materiaal is zijdezacht siliconen en makkelijk te reinigen met een toycleaner.
00:502 jaar geleden
 Otouch 12 Kiss Silicone Vibrating Cock Ring Review | EasyToys
Voor Hem
Voor KoppelsVoor Hem

Otouch 12 Kiss Silicone Vibrating Cock Ring Review | EasyToys

De 12 Kiss vibrerende cockring met clitoris stimulator is een genot voor beide partners! De cockring is gemaakt van zacht rekbaar siliconen en heeft 2 snelheden en 3 verschillende patronen. De vibraties voel je goed in de penis en de clitoris stimulator bestaat uit een ronddraaiend wiel met 12 blaadjes die de clitoris tot 1500 keer per minuut aanraken. De cockring is USB-oplaadbaar en makkelijk te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner.
01:412 jaar geleden
Ass-Gasm Cockring met Vibrerende Buttplug
Voor Hem
Voor Hem

Ass-Gasm Cockring met Vibrerende Buttplug

De Ass-Gasm is een spannende combinatie van een cockring en een vibrerende buttplug. Het zachte materiaal is gemakkelijk om te doen en in te brengen met wat glijmiddel. In de buttplug zit een kleine waterproof bullet met verschillende krachtige vibratiestanden en deze is te verwijderen voor eventuele andere stimulatie. Je kunt deze buttplug na gebruik gemakkelijk schoonmaken onder de lauwwarme kraan met toycleaner.
01:062 jaar geleden
Anal Fantasy Deluxe Anaal balletjes
Voor Haar
Voor HaarVoor Hem

Anal Fantasy Deluxe Anaal balletjes

De Anal Fantasy anaal balletjes zijn ideaal om heerlijk tot een hoogtepunt te komen. Doorbreek het anale taboe en verken jezelf. Elke liefhebber of beginnende ontdekkingsreiziger op de anaaltocht kan er heerlijk mee genieten. De vibro balls zijn een genot voor iedereen. Na het plezier zijn de balletjes gemakkelijk te reinigen. Kom tot vele hoogtepunten en aangenaam klaar met de anale balletjes.
00:492 jaar geleden
Balldo Single Spacer Ring Review | EasyToys
Voor Hem
Voor KoppelsVoor Hem

Balldo Single Spacer Ring Review | EasyToys

De Balldo Single Spacer Ring is een uitbreiding voor de Balldo Starter Set. Met deze zachte flexibele en rekbare siliconen ring gebruik je in combinatie met de andere 2 ringen en kegel. Je creëert zo meer stabiliteit indien dit nodig is. Uiteraard kun je de ring ook prima als reserve exemplaar bewaren. De ring is na gebruik eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water en een toycleaner. Afmetingen: buitenmaat ring is 50 mm. De minimale binnendiameter is 30 mm. De dikte van de ring is 10 mm. Jerry Davis is de man achter het merk Balldo. Hij bedacht een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier dat penetratie met de balzak mogelijk maakt.
00:492 jaar geleden
Balldo Starter Set Review | EasyToys
Voor Koppels
Voor KoppelsVoor Hem

Balldo Starter Set Review | EasyToys

Ontdek een heel nieuwe manier van penetratie met het merk Balldo! Dankzij deze starter set is het mogelijk om je partner te penetreren met de balzak en een "ballgasm" te ervaren. De bedenker van dit merk, Jerry Davis, heeft lang onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden op dit gebied: immers, de balzak wordt eigenlijk door de meeste mensen niet gebruikt tijdens het penetreren en dat klinkt logisch. Maar stel, als dit nou wel mogelijk is en op een innovatieve manier? Zeg nou eens eerlijk: dat wil iedere man toch ervaren?
01:172 jaar geleden