Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

2 jaar geleden - 9080 weergaven

De Lovense Lush is een vibrerend eitje en gemaakt van zijdezacht siliconen. Wat het speeltje uniek maakt is dat je hem, los van de knopjes op het speeltje zelf, met je smartphone kunt bedienen! Met behulp van een internetverbinding en bluetooth is het zelf mogelijk om jouw partner toegang tot je speeltje te geven.

De Lush 2.0 kan je bedienen met je smartphone en maakt het mogelijk om waar dan ook ter wereld verbinding met je partner te maken. Je stuurt een uitnodiging naar je geliefde met behulp van de app en kan hem of haar vervolgens de controle over het seksspeeltje geven. De Lush 2.0 is daardoor een perfect speeltje voor koppels in een lange afstandsrelatie. Met de app is het ook mogelijk om je eigen vibratie patronen te ontwerpen en te bewaren. Daarnaast kan je de Lush 2.0 laten meetrillen op je favoriete muziek!

De Lush 2.0 heeft een lichte bolling en stimuleert daardoor ook de G-spot. Het siliconen materiaal maakt het speeltje volledig waterproof. Hierdoor kan je de Lush ook veilig in bad of onder de douche gebruiken.


Gerelateerd