Regal Rider Strap-On Vibrator

2 jaar geleden - 91 weergaven

Regal Rider Strap-On Vibrator is een voorbind vibrator zonder harnas. Deze bijzondere toy is strapless te dragen en stimuleert beide partners.

Strapless strap-on
Kan worden gedragen door de vrouw
Geribbelde schacht
Met twee bullets
Met anaal stimulator
Kleur: Paars
Voor wie is de Regal Rider geschikt?
De Regal Rider Voorbind vibrator wordt alleen gedragen door de vrouw. De toy wordt deels vaginaal en anaal ingebracht. Het andere uiteinde kan gebruikt worden voor penetratie bij de man en vrouw.

Wat maakt de Regal Rider Strap-On Vibrator bijzonder?
Voor haar

De Regal Rider Strap-On Vibrator is een strapless voorbind dildo. Dit houdt in dat je geen harnas nodig hebt om het te dragen. Beide partners hoeven zich daarom geen zorgen te maken om vervelende bandjes of een slechtpassend harnas. Ook zorgt de toy dankzij zijn sterk gebogen top voor G-spot stimulatie. De geribbelde clitorisstimulator raakt de clitoris bij elke beweging waardoor de draagster extra geniet. De bolvormige anaalstimulator maakt de sensatie compleet.

Voor haar partner(s)

De voorbind vibrator heeft een gemiddeld formaat en een gebogen top. Dit maakt de vibrator geschikt voor zowel G-spot al P-spot stimulatie. Daarnaast is gehele oppervlak voorzien van stimulerende ribbels. De bullet vibrators onderin de toy geven een subtiele vibratie tijdens het stoten. Het siliconen is stevig genoeg voor goede penetratie en buigt mee met het lichaam voor meer comfort, ook tijdens de meer uitdagende standjes.

Hoe gebruik je de Regal Rider Strap-On Vibrator?
Breng glijmiddel op waterbasis aan op beide korte gedeeltes en breng deze vaginaal en anaal in. Breng vervolgens glijmiddel aan op de geribbelde dildo. De bullet vibrators in toy zijn apart te bedienen met de drukknopjes. Houd ze kort ingedrukt om de vibraties in te schakelen. Een strapless strap-on kan gebruikt worden door zowel man-vrouw koppels als lesbische stellen. Bij man-vrouw stellen wordt voor anale penetratie gekozen voor het standje Doggy-Style. Lepeltje-lepeltje wordt aangeraden voor beginnede gebruiker. Hij of zij kan in deze positie zelf bepaal hoe diep zijn/haar partner (anaal) gepenetreerd wordt.

Hoe reinig je deze vibrator?
Verwijder de bullet vibrators en leg deze apart. De dildo is nu eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner. Houd het geheel onder de straal, breng toycleaner aan en wrijf dit langs de randen. Spoel alles grondig af en laat de toy liggend drogen. Spray hierna toycleaner op de een schone, pluisvrije doek en haal dit over de bullet vibrators. Plaats de mini vibrators alleen terug wanneer alles schoon en volledig droog is. Bewaar je voorbind vibrator in een schone, droge, donkere ruimte.


Gerelateerd