Teazers - Oral Masturbator - User Manual - EN

27 dagen geleden - 2731 weergaven

Ervaar het ultieme genot met de Teazers orale masturbator voor mannen. Deze sensationele Teazers orale masturbator biedt een ongeëvenaarde stimulatie en bezorgt jou als man onvergetelijke hoogtepunten. Ontdek een wereld van plezier met deze luxe Teazers orale masturbator.
De Teazers orale masturbator is niet zomaar een speeltje. Het is een geavanceerde stimulator die niet alleen vibraties biedt, maar ook een verwarmende werking heeft voor extra stimulatie. Dankzij de 9 vibratiestanden, waaronder 6 spannende patronen en 3 verschillende snelheden, kun je jouw ideale ritme vinden en genieten van ultiem genot.
Deze Teazers orale masturbator is vervaardigd van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor de masturbator zijdezacht aanvoelt en een gladde binnenstructuur heeft.
De Teazers orale masturbator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel, zodat je altijd klaar bent voor actie. Vergeet niet om glijmiddel op waterbasis te gebruiken in combinatie met deze Teazers orale masturbator voor een nog intensere ervaring.
Na gebruik kun je de masturbator eenvoudig reinigen met toycleaner voor een goede hygiëne.
Beleef de ultieme sensatie met de Teazers orale masturbator. Voel de kracht van Teazers en geniet van een ongeëvenaarde stimulatie.
Bestel jouw Teazers orale masturbator vandaag nog en ervaar plezier op een geheel nieuw niveau.


Gerelateerd