Sway Vibes No. 1 - Zwart

16 maanden geleden - 339 weergaven

Ben je op zoek naar een wand vibrator welke ontworpen is voor maximaal genot? Dan ga je voor de Sway Vibes wand!

Luxe wandvibrator Handzaam formaat 2 motoren met elk 7 vibratiepatronen Eenvoudig te bedienen Waterproof Zacht siliconen materiaal Inclusief toybag Kleur: Zwart Waar gebruik je deze vibrator voor en hoe werkt het? De Sway Vibes Wand Vibrator is een zeer krachtige en multifunctionele vibrator. De vibrator kan gebruikt worden voor massages, externe stimulatie en G-spot stimulatie. Je haalt dus een G-spot vibrator, wand vibrator en clitoris vibrator in één in huis. De vibrator is voorzien van een zachte, ronde top die erg fijn aanvoelt op de huid. De 2 verschillende motoren zijn eenvoudig te bedienen met de drukknop op het handvat.

Wat maakt de Sway bijzonder? De Sway is compact, krachtig en erg veelzijdig. De draadloze vibrator kan overal gebruikt worden en geeft meer dan voldoende bewegingsvrijheid in de slaapkamer en daarbuiten. Daarnaast ligt het ergonomisch gevormde handvat fijn in de hand. De Sway is voorzien van 2 motoren: een motor in de kop en een motor in de onderkant. De gehele vibrator is voorzien van een zacht siliconen laagje waardoor het aan beide kanten kan worden gebruikt. De onderkant is gebogen waardoor de G-spot gericht kan worden gestimuleerd.

Hoe onderscheidt de Sway zich van andere wand vibrators? In vergelijking met de meeste wand vibrators, is de Sway kleiner, stiller en eenvoudiger in gebruik. Ook is de vibrator draadloos, oplaadbaar en 100% waterproof. De meeste wand vibrators zijn zwaar en lastig vast te houden. Ook kan het snoer in de weg zitten wanneer je de vibrator in de slaapkamer wilt gebruiken. Ook maken de vibrators veel lawaai waardoor ze niet discreet in gebruik zijn. Dankzij het innovatieve ontwerp van de Sway zijn al deze problemen verleden tijd.

Hoe reinig je de Sway? Doordat de Sway waterproof is, is de vibrator snel en eenvoudig schoon te maken met water en een toycleaner. Spoel de vibrator schoon met lauwwarm water en breng wat toycleaner aan. Was de vibrator grondig en spoel alles vervolgens schoon.

Deze vibrator kan gecombineerd worden met een opzetstuk maat 4.


Gerelateerd