King Cock Plus Realistische Dildo Met Bewegende Balzak - 19.5 cm

2 jaar geleden - 2889 weergaven

Het merk King Cock staat bekend om zijn zeer realistische dildo's met een uitstekende kwaliteit! Deze nieuwste serie bestaat uit dildo's met een zwaardere balzak die tijdens iedere stoot heerlijk meebewegen. Deze dildo's zijn gemaakt van Fanta Flesh materiaal dat levensecht aanvoelt. Er is tevens veel aandacht besteed aan het minimaliseren van de vaak specifieke TPE geur. De kern van de dildo is hard genoeg voor een fijne stimulatie en dankzij de zachte buitenlaag voelt de dildo comfortabel en flexibel aan en is deze bovendien snel op lichaamstemperatuur. Geniet volop van de geprononceerde eikel en gedetailleerde aderen en ervaar het unieke gevoel van een paar stotende ballen terwijl je wordt gepenetreerd.

Een handsfree stimulatie is prima mogelijk dankzij de zuignap die op ieder glad ondergrond is te bevestigen. Ook is de dildo in combinatie met een harnas te gebruiken en daarmee ook een heerlijke toy voor partners. De minimale diameter van de dildo is 27 mm en de maximale diameter is 43 mm. De diameter van de zuignap is 70 mm.

Maak de dildo weer snel en makkelijk schoon met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner. Dep de dildo droog met een pluisvrije doek.


Gerelateerd