Tepel En Clitoris Zuigers 3 Stuks

2 jaar geleden - 599 weergaven

Maak kennis met deze 3-delige set tepel- en clitoriszuigers uit de EasyToys Fetish Collection! Deze set is gemaakt om te zuigen en je te plezieren.

Verkrijgbaar in meerdere maten
Sterke zuigers
Geschikt voor tepels en clitoris
Voor mannen en vrouwen
Kleur: Transparant
Deze tepel- en clitorisset maakt je tepels keihard waardoor je borsten er mooier uit gaan zien. Daarnaast geniet je niet alleen van prikkelingen en sensaties op je tepels, maar je kunt ook genieten van de clitoris zuiger met deze set. De set zorgt voor een heerlijk zuigend gevoel. Deze zuigers zijn zeer sterk en effectief dankzij de ongelofelijke zuigkracht. Ze zijn dankzij de draaiknop gemakkelijk in gebruik Maken de tepels keihard en fantastisch! Ook de clitoris geniet van het heerlijke zuigende gevoel. Zeer sterk en effectief voor ongelooflijke zuigkracht. Gemakkelijk in gebruik door de draaiknop. Vergroot de gevoeligheid. Gebruik alle zuigers tegelijk - 2 op de tepels en 1 op de clitoris en geniet van een overweldigende sensatie. Ook afzonderlijk op andere lichaamsdelen te gebruiken. Geniet waar je ook bent!

Let op: de binnenkant van de zuigers bevatten een minimale hoeveelheid vaseline voor een optimaal vacuüm. Dit kan verder geen kwaad.


Gerelateerd