Fifty Shades Of Grey - Greedy Girl Gold Edition G-Spot Vibrator

2 jaar geleden - 27 weergaven

Het is nu alweer 10 jaar geleden dat de halve wereld op zijn kop stond door het spraakmakende boek "Fifty Shades Of Grey". Deze erotische thriller bracht een nieuwe dimensie binnen de slaapkamer van meerdere stellen en de vele facetten van (licht) bdsm kwamen in een ware flow en werden veelvuldig uitgeprobeerd. Naast boeken en films kwam er vervolgens ook een heel scala op dit verhaal geïnspireerde toys op de markt waaronder de onovertroffen G-Spot Vibrator "Greedy Girl"! Om dit jubileum te vieren is er nu een speciale goudkleurige editie van deze geweldige vibrator uitgebracht.

De Greedy Girl kenmerkt zich vooral door het formaat en de krachtige vibraties. De top is sterk gebogen en zorgt zo voor een intense G-spot stimulatie. De onschuldig lijkende trillende bunny oortjes plaats je op de clitoris en deze combinatie zorgt voor heftige en langdurige orgasmes. De Greedy Girl heeft 2 apart te bedienen motoren en met een combinatie van 36 verschillende vibratiestanden en patronen valt er genoeg te kiezen. Het materiaal is zacht en lichaamsveilig siliconen: de bunny oortjes zijn flexibel. Deze vibrator is waterproof en makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Neem de Greedy Girl gerust mee op reis want het handige travel-lock systeem voorkomt dat de vibrator plotseling aan gaat in tas of koffer. Bovendien krijg je er ook nog een mooie toybag bij waar je de vibrator in op kunt bergen zodat deze stofvrij blijft.

Gebruik een glijmiddel op waterbasis en maak je toy na gebruik schoon met lauwwarm water en een milde antibacteriële zeep of een toycleaner.


Gerelateerd