CASSIDY ROEKS over BODY TALK - Let's Talk About Sex #7 - Met Yasmin Karssing

2 jaar geleden - 3 weergaven

In alweer de zevende aflevering van Let's Talk About Sex hebben wij het uitgebreid over het lichaam, geslachtsdeel en genot. Yasmin vraagt haar gasten Cassidy Roeks en Seksuologen met twee het hemd van het lijf. Waarom vind iedereen een ander soort seks lekker? Wanneer voelen zij zich sexy? Waarom vinden vrouwen het ongemakkelijk om over masturbatie of hun geslachtsdeel te praten? Je ziet het in deze aflevering van Let’s Talk About Sex!

Liefde en seks zijn misschien wel twee van onze favoriete gespreksonderwerpen. Toch ligt seksualiteit en het bespreken daarvan nog altijd in de taboesfeer. Maar waarom? In de serie Let’s Talk About Sex duikt Yasmin Karssing (bekend van o.a. Tempation Island) in deze paradox en gaat ze op zoek naar antwoorden. Samen met haar spraakmakende gasten en een vers panel van ervaringsdeskundigen wordt er uitvoerig over seks, liefde en sextoys gepraat. Kijk snel mee naar de nieuwste aflevering!

​Over EasyToys TV
Ben jij op zoek naar hét YouTube kanaal dat jouw seksleven gaat verbeteren? Hoera! Je hebt hem zojuist gevonden. Bij EasyToysTV zit jij op de juiste plek om antwoorden te krijgen op al jouw seks vragen. Wij zijn er elke week met informatieve, amuserende, spannende én binge-worthy video's. Naast tips & tricks kan je ook spannende erotische verhalen en smeuïge seks praat verwachten. Kortom: EasyToysTV is van alle markten thuis!


Gerelateerd