GLITZIEGAL en JAIMY over (S)EXPERIMENTEREN - Let's Talk About Sex #6 - Met Yasmin Karssing

2 jaar geleden - 14 weergaven

In deze aflevering van Let's Talk About Sex staat experimenten met BDSM centraal. Yasmin vraagt haar gasten Jaimy Dorenbosch en GlitzieGal Amanda het hemd van het lijf. Hebben zij wel eens geëxperimenteerd met BDSM of zouden ze dit eens willen proberen? Hebben ze nog andere seksuele fantasieën en misschien goede tips voor jou? Je ziet het in alweer de zesde aflevering van Let’s Talk About Sex.

Liefde en seks zijn misschien wel twee van onze favoriete gespreksonderwerpen. Toch ligt seksualiteit en het bespreken daarvan nog altijd in de taboesfeer. Maar waarom? In de serie Let’s Talk About Sex duikt Yasmin Karssing (bekend van o.a. Tempation Island) in deze paradox en gaat ze op zoek naar antwoorden. Samen met haar spraakmakende gasten en een vers panel van ervaringsdeskundigen wordt er uitvoerig over seks, liefde en sextoys gepraat. Kijk snel mee naar de nieuwste aflevering!

​Over EasyToys TV
Met EasyToys TV maken we prikkelende, vermakelijke en bijzondere content waarmee de kijker zijn of haar seksleven en kennis kan verrijken. We geven kijkers tips en tricks, maken reportages over erotische feesten, bijzondere fetisjen of seksuele voorkeuren en we maken luchtige shows met zowel EasyToys-medewerkers als spraakmakende gasten.


Gerelateerd