Lovense - Gush Vibrerende Handjob Masturbator

2 maanden geleden - 141 weergaven

Compacte masturbator
Open en doeltreffend design
Ook te gebruiken bij een erectiestoornis
Inclusief siliconen cockring
Te connecten aan de Lovense-App
Wereldwijd te bedienen
Oplaadbaar met USB-kabel
Kleur: Groen
Geniet van een heerlijke penis stimulatie met deze Gush Handjob masturbator uit de Lovense collectie. De masturbator richt zich vooral op stimulatie van de eikel, heeft een open design en is daarom geschikt voor bijna elke maat penis. Ook mannen met een erectiestoornis kunnen gebruik maken van deze masturbator. De bijgeleverde siliconen cockring zorgt voor een sterkere erectie en nog meer genot.

De Gush Handjob masturbator heeft diverse vibratiestanden en is tevens te gebruiken in combinatie met de gratis te downloaden LovenseApp. Zo kun je de masturbator ook op afstand (laten) besturen en hou jij je handen vrij voor het aanraken van jezelf of jouw partner. De LovenseApp is werkzaam vanaf de gehele wereld dus afstand vormt geen bezwaar. Creëer zelf je eigen vibratiestanden of geniet van een opbouwend patroon en beleef een heerlijke climax. Gebruik een glijmiddel op waterbasis voor een comfortabel gevoel.

De masturbator is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel en eenvoudig te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner.


Gerelateerd