We-Vibe Nova 2 - Midnight Blue

17 maanden geleden - 680 weergaven

De We-Vibe Nova 2 is de tweede generatie Nova van We-Vibe. De vibrator is ergonomisch gevormd en perfect voor iedere vrouw. Met 10 krachtige vibratie standen beleef jij steeds weer een ongekend hoogtepunt!

Luxe duo vibrator
Flexibele armen
10 vibratiestanden
Te besturen met We-Connect app
Waterproof en USB-oplaadbaar
Inclusief glijmiddel en toybag
Kleur: Blauw
Hoe werkt de We-Vibe Nova 2?
De We-Vibe Nova 2 is een innovatieve vibrator voorzien van twee sterke motoren die samen de meest intense vibraties teweeg brengen in de uiterste punten van de flexibele armen. Op die manier wordt je op sensuele wijze dubbel gestimuleerd!

Wat is er bijzonder aan de We-Vibe Nova 2?
De twee armen van de We-Vibe Nova 2 zijn buigzaam en te verstellen naar jouw wensen. Ze stimuleren tegelijkertijd zowel je clitoris als G-spot waardoor de Nova 2 met gemak elk plekje kan bereiken.

Wat maakt de We-Vibe Nova 2 anders dan andere vibrators?
De twee motoren hebben beide 10 verschillende vibratie standen die eenvoudig te bedienen zijn met de drukknoppen op het handvat. Ook is de Nova 2 te koppelen met de We-Connect app van We-Vibe. Deze app is beschikbaar voor zowel Apple als Android. Geef de controle uit handen aan je partner of stel jouw eigen favoriete vibratie standen in.

Hoe maak ik de We-Vibe Nova 2 schoon?
Na gebruik kun je de Nova reinigen met toycleaner en lauwwarm water. Stofvrij opbergen doe je in de meegeleverde satijnen toybag. De Nova 2 is geheel waterproof en eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB kabel.


Gerelateerd