Svakom - Pulse Union Vibrator - Lila

17 maanden geleden - 195 weergaven

Clitoris stimulatie
Met luchtdruktechniek
5 pulsatie standen en 5 snelheden
Waterproof en USB-oplaadbaar
Wereldwijd bedienbaar met de Svakom-app
Travel lock systeem
LED display
Memory functie
Kleur: Paars
De Pulse Union van Svakom is speciaal ontworpen voor clitoris stimulatie en werkt door middel van pulsaties op luchtdruktechniek, waarbij de clitoris zachtjes naar binnen wordt gezogen. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een zeer gerichte stimulatie en een langdurig orgasme. De Pulse Union heeft 5 pulsatie standen en 5 snelheden welke eenvoudig zijn te bedienen met het LED display. Hierdoor kun je ook in het donker perfect schakelen tussen de standen.

Dankzij de Svakom-App kun je de Pulse Union ook volledig bedienen met je smartphone. Of maak het extra spannend en geef de controle uit handen aan je partner, waar ter wereld je ook bent. Download eenvoudig de app en nodig degene uit om jou naar een ongekend hoogtepunt te brengen!

Dankzij het ergonomische design en het siliconen materiaal ligt hij comfortabel in de hand en voelt hij zacht aan op de huid. De Pulse Union is geheel waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde magnetische USB-kabel. De accu gaat tot wel 240 minuten mee wanneer hij volledig is opgeladen.

De Pulse Union is ook perfect voor avonturen onderweg. Dankzij het travel lock systeem hoef je je geen zorgen te maken dat hij zomaar af zal gaan in je tas of koffer. Daarnaast is deze innovatieve vibrator ook voorzien van een memory functie, hiermee kun je je favoriete stand instellen onder de snel knop en onthoud hij bij welke stand je bent gebleven.

Reinig de Pulse Union na elk gebruik met lauwwarm water en een toycleaner en dep eventueel droog met een pluisvrije doek. De vibrator wordt geleverd inclusief gebruiksaanwijzig en opbergzakje.


Gerelateerd