DANIQUE en DENISE over DATEN - Let's Talk About Sex #3 - Met Yasmin Karssing

2 jaar geleden - 13 weergaven

In deze aflevering van Let's Talk About Sex bespreken we do's & don't in de datewereld. Yasmin vraagt onze gasten Danique en Denise het hemd van het lijf. Vragen over de eerste keer daten staan hierbij centraal. Hoe hebben de verleidster en entertainster hun allereerste dates ervaren? Je ziet het in deze aflevering!

Seks en liefde... Misschien wel twee van onze favoriete gespreksonderwerpen. Toch ligt seksualiteit en het bespreken daarvan nog altijd in de taboesfeer. Maar waarom? In de serie Let’s Talk About Sex duikt Yasmin Karssing (bekend van o.a. Temptation Island) in deze paradox en gaat ze op zoek naar antwoorden. Samen met haar spraakmakende gasten en een vers panel van ervaringsdeskundigen wordt er uitvoerig over seks, liefde en sextoys gepraat. Kijk snel mee naar de nieuwste aflevering!

Over EasyToys TV
Met EasyToys TV maken we prikkelende, vermakelijke en bijzondere content waarmee de kijker zijn of haar seksleven en kennis kan verrijken. We geven kijkers tips en tricks, maken reportages over erotische feesten, bijzondere fetisjen of seksuele voorkeuren en we maken luchtige shows met zowel EasyToys-medewerkers als spraakmakende gasten.


Gerelateerd