Het Orgasme - Let's Talk About Sex #2 - Met Yasmin Karssing

2 jaar geleden - 8 weergaven

In deze tweede aflevering van Let's Talk About Sex vraagt Yasmin onze gasten Sasha, Anna en Leila het hemd van het lijf. Vragen over seksuele ervaringen staan hierbij centraal. Hoe oud waren de dames toen ze hun eerste orgasme kregen? Hebben ze wel eens een orgasme gefaket? En wat is het lekkerste standje om bij klaar te komen? Je ziet het in de video!

Misschien wel twee van onze favoriete gespreksonderwerpen. Toch ligt seksualiteit en het bespreken daarvan nog altijd in de taboesfeer. Maar waarom? In de serie Let’s Talk About Sex duikt Yasmin Karssing (bekend van o.a. Tempation Island) in deze paradox en gaat ze op zoek naar antwoorden. Samen met haar spraakmakende gasten en een vers panel van ervaringsdeskundigen wordt er uitvoerig over seks, liefde en sextoys gepraat. Kijk snel mee naar de nieuwste aflevering!

Over EasyToys TV
Met EasyToys TV maken we prikkelende, vermakelijke en bijzondere content waarmee de kijker zijn of haar seksleven en kennis kan verrijken. We geven kijkers tips en tricks, maken reportages over erotische feesten, bijzondere fetisjen of seksuele voorkeuren en we maken luchtige shows met zowel EasyToys-medewerkers als spraakmakende gasten.


Gerelateerd