De beste tips voor BETER SPERMA | SEXPLAINED

2 jaar geleden - 81 weergaven

In de serie Sexplained stomen wij jou klaar om een echte sexpert te worden. Wist jij dat voeding en beweging heel veel te maken hebben met de kwaliteit van jouw zwemmers? En dat roken niet alleen je longen, maar ook je spermakwaliteit verpest? Vandaag geeft Julia jou de do’s én don’ts om meer sperma te produceren. Check snel de tweede aflevering van Sexplained!

Seks… we doen (of willen) het allemaal, maar wat weten we er nou eigenlijk van? Hoe kan je bijvoorbeeld meer sperma produceren en wat is de link tussen rust in je brein en goede seks? Elke woensdag legt Julia je het allemaal uit in onze nieuwe serie Sexplained!

Over EasyToysTV
Ben jij op zoek naar hét YouTube kanaal dat jouw seksleven gaat verbeteren? Hoera! Je hebt hem zojuist gevonden. Bij EasyToysTV zit jij op de juiste plek om antwoorden te krijgen op al jouw seks vragen. Wij zijn er elke week met informatieve, amuserende, spannende én binge-worthy video's. Naast tips & tricks kan je ook spannende erotische verhalen en smeuïge seks praat verwachten. Kortom: EasyToysTV is van alle markten thuis!


Gerelateerd