Satisfyer Pro Penguin Next Generation

17 maanden geleden - 2485 weergaven

Daten? Wij stellen je graag voor aan de Satisfyer Pro Penguin Next Generation! Deze gentleman voldoet aan al je strenge eisen.

Luchtdrukstimulatie Waterproof 11 intensiteitsstanden USB-oplaadbaar Goede grip Zacht siliconen Verwijderbare mondje Verwijderbaar strikje Makkelijk schoon te maken Kleur: Zwart De Penguin Next Generation is sexy om te zien en kan dankzij zijn compacte formaat mee naar de spannendste dates, ook als ze plaatsvinden in het water. Deze luchtdrukstimulator is namelijk waterproof. Zijn heerlijk zachte jasje is gemaakt van 100% siliconen. Gegarandeerd liefde bij de eerste aanraking!

11 luchtdrukstanden De Satisfyer Pro Penguin Next Generation heeft 11 standen die je bedient met drukknopjes. Je kunt met deze knopjes eenvoudig door het menu scrollen waardoor je hem niet helemaal hoeft uit te zetten om weer bij de eerste standen te komen. Het strikje en het mondje zijn afneembaar waardoor de toy eenvoudig te reinigen.

Satisfyer Pro Penguin vs. Satisfyer Pro 2 De grootste verschillen met zijn broertje Satisfyer Pro 2 zijn het handzamere formaat en de fluisterstille werking. Ook is het mondje van deze Satisfyer groter, waardoor er ook ruimte is voor de grote clitoris.


Gerelateerd