Gildo Collectie

2 jaar geleden - 90 weergaven

Wil je een dildo kopen die een tijdje mee kan? Een buttplug of dildo van glas gaat je hele leven mee en is eenvoudig om schoon te maken. De sextoys zien er prachtig uit en voelen heerlijk stevig aan. De Gildo collectie bevat verschillende dildo's en buttplugs in uiteenlopende groottes.

Gildo is een huismerk van EasyToys en biedt een bijzondere lijn aan seksspeeltjes, vervaardigd uit massief glas. De collectie omvat voornamelijk dildo's en buttplug in verschillende groottes. Een aantal speeltjes zijn daarnaast voorzien van stimulerende structuren. Zo vind je dildo's voorzien van ribbels en spiraalvormige structuren die over de schacht heenlopen. Ook zijn er een aantal dildo's met een kromming in de top, waarmee de prostaat of G-spot gestimuleerd kan worden.

De sextoys van Gildo zijn gemaakt van massief glas. Je hoeft dus niet bang te zijn voor scheurtjes in de dildo, ook al laat deze van een grote hoogte vallen. Glas laat zich daarnaast makkelijk verwarmen of afkoelen, waardoor de speeltjes zich ook lenen voor leuke temperatuur spelletjes.


Gerelateerd