EasyToys Advent Calendar 2021

2 jaar geleden - 1582 weergaven

Meer informatie:

Luxe design
Genderneutraal
24 sextoys en accessoires
Perfect cadeau
Leuk om mee te experimenteren
Met handige QR codes
Kleur: Paars
Maak je klaar voor jouw next best experience! Dit is hét moment om passie en liefde te vieren, om te experimenteren en één te worden met je meest ultieme verlangens voor het voelen en beleven van tal van nieuwe en grensverleggende sensaties. Met deze Adventskalender als kerstcadeau zorg jij voor maximale temperaturen in de slaapkamer, of dit nu voor jezelf of je partner is.

De Easytoys Adventskalender 2021 is Naughty & Nice en is eindelijk hier! Het heeft een inhoud waar werkelijk iedereen van zal smullen. Met maar liefst 24 cadeaus om dagelijks uit te pakken zorg je voor een verrassing die blijft verrassen.

Ieder product in de kalender heeft een multifunctioneel ontwerp, wat ze geschikt maakt voor zowel mannen als voor vrouwen en zowel voor solo- als koppel-gebruik. Daarmee is deze Adventskalender het ideale cadeau voor volwassenen met een passie voor ontdekken en experimenteren.

Een adventskalender voor volwassenen vol met spannende toys en fijne verzorgingsproducten om de temperaturen in je slaapkamer op te voeren. Met het thema “Purple Starlight” waarin genot en acceptatie voorop staan, ben je gegarandeerd van een jaar vol ongekende hoogtepunten. Aan jou om er een ervaring van te maken om nooit te vergeten.


Gerelateerd