"Ik zou me wel verkleden voor seks" BedBabbels #24 - EasyToysTV

2 jaar geleden - 5 weergaven

"Ik zou me wel verkleden voor seks" BedBabbels S03E24 - EasyToysTV

Thank God, it's Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega's van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toys. Deze week zijn we alweer aangekomen bij aflevering vier!

De stellingen van vandaag zorgen weer voor hilarische momenten en verschillende meningen. Patrique is heel content met zijn boobies en booty, maar Roy, Charleen en Suzanne staan best open voor wat veranderingen aan jezelf. Als het aankomt op verkleden tijdens de seks zijn Zoë en Patrique net als Zwitserland, lekker neutraal. Ze vragen zich wel af waar jij hen graag in ziet. Laat je het weten in de reacties?

Over de serie ‘BedBabbels’
In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega's in duo's onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?

Vergeet je niet te abonneren op dit kanaal:


Gerelateerd