‘Geen goed idee, maar wel hete seks’ BedBabbels #21 - EasyToysTV

2 jaar geleden - 4 weergaven

‘Geen goed idee, maar wel hete seks’ BedBabbels S03E21 - EasyToysTV

BedBabbels is terug met een nieuw seizoen en vandaag is het alweer tijd voor de tweede aflevering! We hebben vijf nieuwe collega's gevonden die samen met de ervaren Roy weer de leukste, spannendste en grappigste stellingen voor je gaan beantwoorden. We zijn terug met nieuwe collega's, nieuwe stellingen, nieuwe toys, openhartige gesprekken én een nieuwe slaapkamer!

In deze aflevering delen onze collega's hoe ze denken over sexting én wat in hun ogen de meest onhandige plek is om seks te hebben, ben jij ook zo benieuwd naar hun antwoorden? Bekijk de video dan hier.

Over de serie ‘Bedbabbels’
In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega's in duo's onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?

Benieuwd naar deze toy?


Gerelateerd