Maak van koude dagen hete nachten met deze Adventskalender! (Unboxing) - BedBabbels #22

2 jaar geleden - 10 weergaven

Maak van koude dagen hete nachten met deze Adventskalender! (Unboxing) - BedBabbels S03E22

LET OP: SPOILER ALERT!

Thank God, it's Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega's van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toys. Deze week zijn we alweer aangekomen bij aflevering drie!

In deze speciale aflevering krijgen Patrique, Zoë, Charleen, Bartho, Roy en Suzanne de Adventskalender in bed geworpen, en mogen ze een aantal vakjes open maken. Benieuwd wat ze allemaal tevoorschijn toveren? Bekijk de video dan snel!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega's in duo's onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?

Benieuwd naar deze toy?


Gerelateerd