Hand Video - Easy Choice Love Rider Strapless Strap On Vibrator

22 maanden geleden - 10383 weergaven

Geniet van alle mogelijkheden van een strap on vibrator met de Easy Choice Love Rider! Deze strap on is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en heeft een gebogen schacht met stimulerende ribbels en een realistische eikel. De draagster brengt het korte flexibele gedeelte in de vagina en kan op deze manier haar partner penetreren. Door de ergonomische vormgeving draagt de strap on comfortabel en blijft deze goed zitten. De Love Rider is voorzien van een draadloze afstandsbediening zodat jullie makkelijk kunnen switchen tussen de 10 verschillende vibratiestanden en patronen. Door de krachtige motor zijn deze door de gehele vibrator goed te voelen. Druk op de speciale "Burst" knop en de vibrator schakelt meteen naar de meest intense stand!

Afmetingen penetrerend gedeelte: totale lengte 217 mm. Invoerdiepte 95 mm. Maximale diameter 43 mm. Gedeelte wat in de vagina gedragen wordt: lengte 65 mm. Maximale diameter 41 mm.

Deze set wordt samen met een tube Easyglide glijmiddel op waterbasis geleverd (50 ml). Perfect geschikt voor al jouw siliconen toys! De USB kabel gebruik je om de strap on weer op te laden. In de afstandsbediening gaat 1 knoopcel batterij; deze is inclusief. De strap on is waterproof, de afstandsbediening niet.

Maak je toy na gebruik weer schoon met lauwwarm water en een milde antibacteriële zeep of een toycleaner en dep deze droog met een pluisvrije doek.


Gerelateerd